نیپسی هاسل
از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
نیپسی هاسل | |
---|---|
![]() هاسل در سال 2011 | |
اطلاعات پسزمینه | |
نام شناسنامهای | Ermias Asghedom[۱] |
زادگاه | ۱۵ اوت ۱۹۸۵ Los Angeles, California, U.S. |
تاریخ مرگ | ۳۱ مارس ۲۰۱۹ (۳۳ سال) Los Angeles, California, U.S. |
سبک | Hip hop |
حرفه(ها) |
|
سازها |
|
سالهای فعالیت | ۲۰۱۹–۲۰۰۵ |
ناشر(ان) | |
همکاریهای مرتبط |
ارمیاس ازکدوم (زاده ۱۵ اوت ۱۹۸۵ – درگذشته ۳۱ مارس ۲۰۱۹)، که بهطور حرفه ای به عنوان نیپسی هاسل شناخته میشود، یک رپر آمریکایی و ترانهسرا از لس آنجلس، کالیفرنیا بود. در اواسط سال ۲۰۰۰، از صحنههای هیپ هاپ ساحل غربی،، شناخته شد. او در ابتدا با نامهای متعدد میکستیپ شناخته میشد، از جمله " گلولههایی که نامی نداشتند "، "ماراتن"، "ماراتن ادامه دارد" و " کرنشاو"، که آخرین آن را رپر جی-زی ۱۰۰ نسخه و هر کدام برای ۱۰۰ دلار خریداری کرد.[۲] پس از تأخیر زیاد، اولین آلبوم استودیوی دور قهرمانی خود در فوریه ۲۰۱۸ و تحسین منتقدان را برانگیخت و موفقیت تجاری داشت.[۳][۴][۵][۶] و برای بهترین آلبوم رپ در شصت و یکمین مراسم جایزه گرمی در ۲۰۱۹ نامزد دریافت جایزه شد.[۷]
هاسل در خارج از فروشگاه خود، ماراتن لباس، در لس آنجلس جنوبی در تاریخ ۳۱ مارس ۲۰۱۹ به قتل رسید.[۸]
اوایل زندگی
ازکدوم در تاریخ ۱۵ آگوست متولد ۱۹۸۵،[۹] و بزرگ شده در محله کرنشاو از جنوب لس آنجلس.[۱۰][۱۱] پدرش یک پناهنده از اریتره به ایالات متحده است که از جنگ فعلی در سرزمین خود فرار کرده و مادرش آمریکایی آفریقایی است.[۹][۱۱][۱۲] ازکدوم هنگامی که در مورد گذشتهاش در مصاحبهای سؤال شد، اظهار داشت: "من در لس آنجلس کنار مادرم بزرگ شدم، شما میدانید خانواده مادرم آمریکایی سیاه است. من همیشه میراثم را از پدرم میدانستم، اما من هرگز خانواده ام را ندیدم.
زندگی شخصی و مرگ
هاسل و بازیگر لورن لندن در سال ۲۰۱۳ ازدواج کردند و اولین فرزندشان در ۳۱ اوت ۲۰۱۶ متولد شد. لندن فرزندانی از یک رابطه شویی قبلی با لل وین دارد، در حالی که هسل از یک رابطه قبلی دختری به نام اِمانی داشت.[۱۳][۱۴][۱۵]
به گفته منابع پلیس، در ۳۱ مارس ۲۰۱۹، هسل چند بار در پارکینگ فروشگاه خود، ماراتن لباس، در جنوب لس آنجلس در حدود ۳:۲۵ بعد از ظهر شلیک شد. هاسل پنج بار در بدنش و یک بار در سرش شلیک شد. دو نفر دیگر در تیراندازی زخمی شدند.[۱۶][۱۷] هر سه قربانی به یک بیمارستان منتقل شدند، جایی که هسل درگذشت. او ۳۳ سال داشت.[۱۸] پس از شنیدن این خبر، افراد مشهور متعددی از جمله محمود احمدى نژاد، رئيس جمهور سابق ايران همدردی خود را در رسانههای اجتماعی ابراز داشتند.[۱۹][۲۰] پلیس اریک هولدر ۲۹ ساله را به عنوان یک مظنون شناسایی کردهاست.[۲۱][۲۲] محققان معتقدند که مقتول هولدر را میشناخته و علت قتل دلایل شخصی بوده.[۲۳][۲۴][۲۵][۲۶][۲۷]
درباره این سایت